Strandhotellet i Blokhus

Exitzone er med som leverandør af sikkerhedsbelysning på Strandhotellet i Blokhus til Mariendal Electrics. Exitzone levere komplet nødbelysningsanlæg med 220V centralanlæg og tilhørende LED Nød & Panikarmaturer. Centralen fra Exitzone er med integreret web-interface som giver el-installatøren besked omkring anlægsstatus og fejlmeddelelser.

Exitzone er med som leverandør af sikkerhedsbelysning til Dansk Supermarked Group

towers

Exitzone er med som leverandør af sikkerhedsbelysning til Dansk Supermarked Groups nye Administrations bygning i Århus sammen med Risskov El & VVS.

Exitzone levere komplet nødbelysningsanlæg med 220V centralanlæg og tilhørende LED Nød & Panikarmaturer.

Centralen fra Exitzone er med integreret web-interface som giver el-installatøren besked omkring anlægsstatus og fejlmeddelelser.

Thomas B. Thriges Parkeringskælder

Exit Zone har sammen med El-Team Fyn leveret sikkerhedsbelysningen til Thomas B. Thriges Parkeringskælder Som ligger i hjertet af Odense. Projektet er udført med et 230V centralanlæg med webinterface, kombinationsarmaturer og speciel lakerede flugtvejsarmaturer, hvor hele anlægget er med fuld adressering. Indkøring og programmering er sket i tæt samarbejde med El-Installatøren.

EXIT ZONE LEVERER SIKKERHEDSBELYSNING TIL TOWERS

towersEXIT ZONE har i samarbejde med FUGMANN A/S i Valby leveret sikkerhedsbelysning til det nye 22 etagers Copenhagen Towers i Ørestaden.

Projektet er udført med nyeste teknologi af 230V centraludstyr med webinterface, samt adresserede armaturer.

I forbindelse med opgaven har EXIT ZONE bistået FUGMANN med vejledning under installationsudførelse, programmering samt aflevering.

Mads Buch fra FUGMANN udtaler:

At have den samlede elentreprise på et gigantisk byggeri som Copenhagen Towers er en stor udfordring. Især i den pressede afleveringsfase havde det stor værdi, at EXIT ZONE trådte til med teknisk support, siger Mads Buch, projektleder hos FUGMANN. 

Flere artikler ...

  • 1
  • 2

Webshop

exitzone pakker

Vores webshop er åben døgnet rundt. Her finder I EXIT ZONES mest populære armaturer.
Gå til webshoppen

Support

raadogvejledning

Vi står til disposition med teknisk rådgivning og vejledning. Ring 70206840 eller
Find din rådgiver her.

Nyhedsbrev

enewsletter

Hold dig orienteret. Abonner på EXIT ZONE's nyhedsbrev.

Abonnér her

Regelsæt

love-og-regler paragraf

Læs mere om de regelsæt, der knytter sig til sikkerhedsbelysning.

Læs mere her